DRYDAY Weather Forecasts ZAANSTADHoe DRYDAY Weather Forecasts te lezen


Deze weersvoorspellingen zijn ontworpen om uw kansen te verhogen bij het kiezen van een datum voor een evenement zonder regen / sneeuw.   DRYDAY© weersvoorspellingen zijn nooit aangepast of gewijzigd waardoor ze ideaal zijn voor lange-termijn planning.

DRYDAY dag (Plan je weer-gevoelige activiteiten op deze dag)
Als uw activiteit meer dan een dag (een week bijvoorbeeld) worden, kijk dan voor de langst aantal opeenvolgende Dryday dagen.   Als de maand meest riskante dagen heeft, kies dan een groep van bars met het laagste percentage van de risico's.
RISICOVOLLE dagen
Als er regen valt in de maand, zullen de meeste daarvan vallen op de risicovolle dag.  Dit zijn geen voorspellingen regen ,maar zwakke plekken in de maand die passage van een storm gemakkelijker maken in het gebied.  Op geen enkele wijze voorspellen zij regen of sneeuw.
OVERGANG dagen
Deze dag herinnert de gebruiker om te proberen risicovolle dag te vermijden meer dan 24 uur waar mogelijk.  Het plannen van een minimum van 24 uur uit de buurt van een RISICOVOLLE dag is aangetoond door de prognose-nauwkeurigheid te maximaliseren.
Bar Hoogte
De hoogte van de staven geeft het percentage risico van elke dag.  In het algemeen, hoe lager het percentage risico, hoe groter de kans een droge dag.
Vergeet niet !, geen weerbericht is 100% perfect, maar indien regelmatig gebruikt om weer gevoelige activiteiten te plannen, ervaart u een groot voordeel.